Nyheter från SDF

Utbildning E-segling

(2021-02-28 21:09)
Torsdag den 4 mars bjuder Smålands Seglarförbund in till en digital föreläsning om E-segling. Ta chansen att lära dig mer om det populära spelet Virtual Regatta Inshore. Kom ihåg att göra din anmälan på länken längst ner.

Styrelsen i Smålands Seglarförbund har beslutat att genomföra det uppskjutna årsmötet digitalt den 13 februari.

Säsongsplanering 2021

(2020-11-21 13:11)
Normalt sett brukar vi under Smålands Seglarförbunds årsmöte i slutet av november upprätta en gemensam säsongsplanering där vi undviker olika krockar mellan närliggande klubbar.

Med anledning av Corona pandemin tvingades styrelsen ställa in det planerade årsmötet och kallar nu till nytt årsmöte den 13 februari 2021.

Årsmöte inställt

(2020-11-07 08:08)
Styrelsen i Smålands Seglarförbund har beslutat att skjuta upp det planerade årsmötet till ett senare datum. Detta på grund av den just nu ökande smittspridningen, där vi såklart vill ta vårt ansvar för att hålla nere spridningen.

Med anledning av den just nu ökande smittspridningen av Covid-19 har Smålands Seglarförbund beslutat att ställa in utbildningen. Nytt försök kommer göras i vår. Vid frågor kontakta j.sjostrand@me.com

Styrelsen i Smålands Seglarförbund hälsar alla varmt välkomna till årsmöte lördagen den 28 november på Restaurang Badholmen i Oskarshamn.

Den 12 september avgjordes säsongens enda deltävling i Smålands cup jolle och DM för optimistjolle hos Växjö Kappseglingsklubb.

Växjö Kappseglingsklubb bjuder tillsammans med Smålands Seglarförbund in till Smålands Cup för jollar den 12 september.

Styrelsen i Smålands Seglarförbund har av flera anledningar beslutat att flytta det kommande årsmötet till den 28 november 2020.

Vi i styrelsen för Smålands Seglarförbund fortsätter att noga följa utvecklingen av Coronaviruset (Covid-19) och därför beslutat att ställa in första deltävlingen av Smålands Cup Jolle 2020.

(2020-04-15 16:54)
Vi i styrelsen för Smålands Seglarförbund vill meddela att vi noga följer utvecklingen av Coronaviruset (Covid-19) och riktlinjer från Folkhälsomyndigheten och Svenska Seglarförbundet.

Smålands Cup Jolle 2020

(2020-04-13 16:58)
Inbjudan till årets Smålands Cup Jolle finns nu publicerad på hemsidan.

Förra året lanserades Moderna föreningen - verktygslådan för klubbar som vill ta nästa steg i sin utveckling. Svenska Seglarförbundet var då ute på turné i landet och gör det nu igen!

Ny Facebook-grupp

(2020-02-15 17:23)
På Smålands Seglarförbunds årsmöte i januari så bestämdes att skapa en Facebook-grupp för att enklare kunna kommunicera mellan klubbar om vad som är på gång.

Eva Karlström, Såningsvägen 7

E-post: info@borgholmsbatklu...